Skip to content

Informatie voor kunstenaars

NLraamkunst biedt jou de mogelijkheid om een van je werken maximaal 2 maanden lang te exposeren op maximaal 200 verschillende plekken in Nederland. Hoe?

Op kosten van NLraamkunst worden 200 mooie kunstreproducties van een van je werken gemaakt, maximaal op A2 formaat (59,4 x 42,0 cm). Elke reproductie is gesigneerd en wordt genummerd, 1/200, 2/200, 3/200, enzovoorts. De reproducties worden vervolgens aangeboden aan kunstliefhebbers die abonnee zijn op nieuwsbrieven voor kunstliefhebbers (ruim 30.000 abonnees) en op NLraamkunst.nl.
De kunstliefhebbers kunnen de reproductie van je werk kopen. Jouw naam staat bij je werk op het bestelformulier vermeld. En jouw naam staat ook op de reproducties vermeld, net als je website.

Als de kunstliefhebbers de reproductie goed zichtbaar achter hun ramen exposeren, maken ze kans op het originele kunstwerk.
Het originele werk wordt gewonnen als de bezitter van de kunstproductie woont op het adres met de postcode die is bepaald en vastgelegd voordat de reproducties zijn gekocht en verstuurd. En als de reproductie voor het raam wordt geëxposeerd.
Naast de expositie van je werk met maximaal 200 kunstreproducties, bestaat dus de kans dat het origineel van je werk wordt verkocht.
NLraamkunst koopt het werk en schenkt het vervolgens aan de winnaar.

Je bijdrage aan deze heel bijzondere expositie van je werk met de kans dat het origineel wordt verkocht, is € 90 alles inbegrepen (ook de BTW). NABK-leden krijgen € 30 korting.

Wil jij je werk op deze bijzondere manier exposeren met de kans dat het originele werk ook wordt verkocht? Dan zetten we nog even de belangrijkste aspecten van deze originele manier om je werk te exposeren op een rij:

  • jij mailt een foto van het werk van jou dat je zou willen laten reproduceren voor maximaal 200 exposities naar info@NLraamkunst.nl (onderwerp: werk voor NLraamkunst),
  • het originele werk meet bij voorkeur tenminste 60 (h) x (40 (b) en kost maximaal € 2.000,
  • wij kiezen uit de ingezonden foto’s de werken die met de actie en exposite zullen meedoen,
  • als jouw werk wordt gekozen, krijg je daarvan bericht en mail je ons een foto van het gekozen werk, met hoge resolutie: minimaal 7200 pixels en 300 dpi. Je kunt de foto het best versturen met WeTransfer (www.wetransfer.com),
  • wij laten 200 kunstreproducties maken,
  • wij nummeren de reproducties,
  • wij bieden de reproducties in diverse nieuwsbrieven aan kunstliefhebbers te koop aan,
  • wij maken de winnende postcode bekend. Als daar een kunstreproductie voor het raam hangt, krijgt de betreffende kunstliefhebber het origineel van het werk. NLkunst koopt dan het werk en schenkt het de winnaar.
  • jouw totale bijdrage aan de hele actie en expositie is € 90. Als je NABK-lid bent, is je bijdrage € 60. (Prijzen zijn inclusief 21% BTW.)

Wil je een van je werken op deze bijzondere manier exposeren met de kans dat het originele werk ook wordt verkocht? Mail dan een foto van het werk waarmee je zou willen meedoen met NLraamkunst en de bijzondere expositie, naar info@NLraamkunst.nl.

Mail je ook de titel van het werk, de gebruikte materialen, de maten en de prijs? En geef je de mail als onderwerp “werk voor NLraamkunst’? Je krijgt altijd snel een reactie.

Pak deze kans op een expositie bij maximaal 200 kunstliefhebbers en stuur een foto van een werk dat je graag uitgevoerd wilt zien als kunstreproductie met de afmetingen, naar info@NLraamkunst.nl.