Skip to content

Over NLraamkunst

Voeg iets moois toe aan je huis en laat passanten ook genieten van een kunstreproductie voor je raam. Je kunt elke twee maanden kiezen uit drie nieuwe kunstreproducties en je maakt tegelijk kans op het originele kunstwerk van je keuze. Zo steun je Nederlandse kunstenaars, geniet je van de kunstreproductie en maak je voor de prijs van een reproductie kans op het originele kunstwerk.

De kunstreproducties zijn met zorg en aandacht in een strikt gelimiteerde oplage van 200 exemplaren gemaakt: 1/ 200, 2/ 200, 3/ 200, enzovoorts. Op elke kunstreproductie is de handtekening van de kunstenaar meegedrukt en elke reproductie is met de hand genummerd. Op het bestelformulier zie je de verschillende kunstwerken en kan je een kunstwerk kiezen. Het formaat van de kunstreproducties is 59,4 x 42,0 cm (A2 formaat). Je kunt de gekozen reproductie opgerold in een koker ontvangen of gevouwen in een envelop.   

Laat iedereen die je raam passeert, meegenieten van kunst, zoals jij dat ook doet en wie weet, word je eigenaar van het originele werk.
Je wint het originele werk als je woont op het adres met de postcode die na afloop van de expositieperiode wordt getrokken. En als je je kunstreproductie voor het raam exposeert. Voor elk kunstwerk wordt een postcode getrokken.

De winnende postcodes worden met ingang van 3 mei 2021 op de website bij ‘Nieuws’ vermeld. Winnaars krijgen rechtstreeks bericht..

Hier bestel je je gesigneerde en genummerde kunstreproductie
met kans op het originele kunstwerk.